Sabtu, 5 Mei 2012

Mata Laju Cari Novel yg dinanTi...

Sampai sahaja Di PWTC...(mak cik aku anta aku n mama n adk2 perempuan)
mula2 temankan dorang (adk2 aku g beli buku sekolah n rujukan...
masuk sahaja booth Karangkraf  trus cari novel yg aku dh listing awal2 lgi..
so,Habis duit Beli Novel2 baru...terkilan 2 ada novel yg aku xjumpa...
Novel Yg dah dibeli
1.Cinta 3 Suku
2.Makwe & Pakwe
3.Episod Cinta(pilihan Syaza Syasya)
4.Curi2 Suka...(pilihan Syaza SyasYa)

Novel yg dicari xjumpa:
1.Bukan tak Sudi
2....(aku xigat tajuk tpi aku igat cover n sinopsis nya)

Di Pesta Buku Antarabangsa PWTC....

terkilan nie ....aku nk jgak baca novel 2...siap listing lgi 2(masa Duit tgah PoKai)...novel2 yg nak dibeli.....
so,slpas kluar dari booth Karangkraf,ada seorang abang nie tgur aku nie student SPM ke???(al_maklum lah time 2 nak ambil Majalah Fokus SPM untuk adk aku...) so aku mengaku jelah...
pada hal aku nie ex_student SPM 2008...(dlm ati suke sgt2...mmg Young lgi...)
 
 

3 ulasan:

siti zulaikha berkata...

assalamualaikum sweet.. bw here.. nice3 entry.. tape next time cari lg novel tu yerw.. ^^,

Naza berkata...

O.k...

❤farahin izzati❤ berkata...

bestnye dpt g pwtc ;)
kan bgus dpt buat di area johor ;)
hehehe,